tisdag 19 mars 2013

Sevärdheter Barcelona


Barcelona privat turer  innehåller besök till vad du än vill. Dessa turer är det ultimata för att se, smaka och uppleva riktiga Barcelona som många turister missar. Barcelona har många små gränder, en fel sväng in i fel gränd är tillräckligt för att tappa bort dig och missa den bästa tapas restaurangen eller den billigaste baren och istället hamna på en av många turist fällor som finns här.
Born och Barri Gotic är två av Barcelonas äldsta områden. Förrutom billig shopping kan du också bla. hitta Picasso och textil musemen samt den häftiga Katedralen. Gatorna är fyllda med rörelse och det finns ett brett utbud av barer och restauranger med ett kulinariskt matutbud. Här hittar du bra tapas, paella och deras traditionella efterrätt Crema catalan som du kan avnjuta med deras sangria. Det finns också ett brett urval av cafén där du kan prova deras kända churros som du doppar i choklad med härliga toner av gatu musikanter i bakgrunden. Det är ett kort gångavstånd mellan dessa områden och stranden, du kan därför lätt kombinera en dag på stranden med shopping och en god måltid. 
Sevärdheter kan du hitta överallt. Det finns allt från den kända gatan La Rambla och Parc Guell till olika museum och dom två vackra bergen Montjuic och Tibidabo. Gaudi, en av historiens mest kända arkitekt är från Katalonien vilket du kan se på många byggnader här. Det finns även ett museum som är bland dom mest besökta bland turister där mankan se hans verk .
Camp Nou, FC Barcelonas hemmaplan är en av världens mest kända varumärke. När du ändå är här bör du ta chansen till att köpa biljetter för att gå och se en match på den här häftiga arenan. Camp Nou har också ett museum där du kan hitta all infromation om klubben och besöka delar av arenan du inte annars ser.
La Sagrada Familia, deras otroligt vackra kyrka som aldrig blir klar. Skaparen till denna byggnad var Antoni Gaudi och bygget startade 1882 och är än idag inte klar på långa vägar. 
Trots Barcelonas alla otroliga sevärdheter så är det en sak som lockar till sig flest turister, stranden. Den 4 km långa stranden, i området Barceloneta , lockar till sig den lokala befolkning så som turister. Här kan du koppla av, utöva strandaktiviteter som vollyboll eller avnjuta är läskande drink när du behöver en paus från solen. På kvällen blir strandpromenaden en av Barcelonas mest livligaste ställen där dom största och kändaste klubbarna slår upp sina portar. 
Trots att allt i Barcelona är en upplevelse så är det skillnad på Barcelona som turister känner till det och "riktiga" Barcelona som lokalbefolkningen känner till det. Vi kan hjälpa dig hitta alla genuina smaker och upplevelser från Katalonien. 
Om du besöker  Barcelona och vill göra en vintur, dagstur, upptäcka sevärdheterna, gå på en utställning eller är  du intresserad  av våra andra tjänster, se vår hemsida  www.barcelonaeventorganisation.com eller ring oss på+34 663 801 325, du kan vara säker på att vi gör din vistelse perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar