tisdag 19 mars 2013

Sevärdheter Barcelona


Sevärdheter Barcelona, besök Picasso muesumet 


Parc Guell är en av världens mest imponerande offentliga park och var designad av den kända arkitekten Antoni Gaudi. 


Se den magiska fontän showen på Montjuic lysa upp i mörkret med musik i bakgrunden. 


Försök hitta vägen ut från labyrinterna i Parc del Laberint d´Horta. Det är Barcelonas äldsta park då den konstruerades år 1793.


Besök Montserrat och dess gamla kloster. Här kan du också njuta av den otroliga utsikten. 



Kolla in Olympic Stadium där Barcelona höll OS 1992


Vart du än är i Katalunia kan du se Tibidabo och dess kyrka. Tibidabo är Barcelonas högsta punkt på 500 meter med en av Barcelonas bästa utsiktsplatser samt ett nöjesfält. 


Berget Montserrat har också en otrolig utsikt. Här kan du också ta linbanan som går över havet  till och från stranden.


Marknaden La Boqueria har allt du kan tänka dig. Det finns allt från färsk frukt, färs pressade juicer och godis till delikatesser som korvar och ostar. 


Spendera eftermiddagen i Parc de la ciutadella. Här samlas många människor på sommaren och du kan se alla sorters aktiviteter hållas här. Njut av vädret till ljudet av fria papegojor som håller till här samt till sången och gitarr spelen som ofta utövas.


Ta linbanan från Montjuic till stranden.


Se en show eller lyssna på en musikal på Gran teatre de liceu byggd 1847.


En av Barcelonas äldre café som har funnits sedan 1800-talet Cafe de I´Opera har tapas, smörgåsar, varma samt alkoholhaltiga drycker. Det är en väldigt mysig miljö och här kan du inandas den Barcelonas historia.


Det finns så otroligt mycket att se och göra i den här staden. Vår styrka är kunskapen om Barcelonas sevärdheter och platser som annars är lätta att missa.

Om du besöker  Barcelona och vill göra en vintur, dagstur, upptäcka sevärdheterna, gå på en utställning eller är  du intresserad  av våra andra tjänster, se vår hemsida  www.barcelonaeventorganisation.com eller ring oss på+34 663 801 325, du kan vara säker på att vi gör din vistelse perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar