tisdag 19 mars 2013

Platser att åka till i Barcelona


Platser att åka till i Barcelona. Staden har mycket sevärdheter men även ett stort utbud av restauranger med deras kända Tapas, Paella och deras efterrätt Crema Catalana som är gjord på hemligt recept.


Se en Flamenco Show. Du kan välja mellan att se den på den vackra teatern eller på en restaurang där du kan avnjuta mat och sangria under tiden.


Om du är intresserad av motorsport bör du göra ett besök på Formula 1 banan. I Maj hålls den årliga stora tävlingen där som lockar tusentals människor runtom i världen.


Bara 40 minuter med tåg från Barcelona ligger vackra Sitges som är känt för sina stränder och mysiga omgivning. 


Casa Bacardi är en utställning som förklarar Bacardi´s historia och dess koppling till staden. Här får du även chansen att dricka och göra din egen mojito.


En annan charmig liten stad som ligger i närheten är Tarragona. Tarragona är mest känd för sina äldre stadsdelar och gamla moment från romartiden.


Köp en biljett gjord av choklad till Barcelonas populära chokladmuseum Museu de la Xocolata


Missa inte vingårdarna där dom producrar en av Spaniens mest kända vin - Cava


Det kan vara svårt att hitta tid till att besöka platser utanför Barcelona när man väl är här: Semester är handlar om att upptäcka nya saker men samt att koppla av, låt oss göra jobbet åt dig.

Om du besöker  Barcelona och vill göra en vintur, dagstur, upptäcka sevärdheterna, gå på en utställning eller är  du intresserad  av våra andra tjänster, se vår hemsida  www.barcelonaeventorganisation.com eller ring oss på+34 663 801 325, du kan vara säker på att vi gör din vistelse perfekt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar